Geen categorie

Nieuwsflits Oktober 2021

Nieuws

Almere, Oktober 2021

Beste medebewoners,

Nu de vakanties voor de meesten van ons weer achter de rug zijn, is het goed om iedereen op de hoogte te brengen van een aantal activiteiten die hebben plaats gevonden of binnenkort gaan plaats vinden de komende periode.

Glasbewassing

Tijdens de algemene ledenvergadering werd het verzoek gedaan om vaker de glazenwasser de ramen te laten doen. We hebben de firma Kruithoff gevraagd om het aantal glasbewassingen te verhogen naar 5 per jaar.

De glazenwasser zal nu in de 1e 2 weken van Maart, Mei, Juli, September en December langs komen.

 

Inspectie standleidingen

Op 22 Oktober a.s. zullen de afvoer standleidingen door een gespecialiseerd bedrijf geïnspecteerd en waar nodig doorgespoten worden. We hopen dat daarmee de klachten ten aanzien van weglopen van het water en borrelende geluiden tot het verleden horen. Mocht u hierna echter nog steeds klachten hebben, neem dan gerust contact op met één van de leden van het bestuur.

Vloerbedekking

Op maandag 25 Oktober a.s. zal de firma Van Heugten de nieuwe tapijt vloertegels komen leggen. Men verwacht 2 dagen bezig te zijn. U kunt tijdens de werkzaamheden gewoon in- en uitlopen. Er wordt niet met lijm gewerkt.

Mocht u willen zien hoe de vloertegels er uit gaan zien, dan vindt u twee voorbeelden op de 6e etage bij nr 66. De blauwe tegel komt in de gangen te liggen, de donker blauwe is een droog/schoon-loop tegel die bij de ingangen komt te liggen. Ook bij de uitgangen van de bergingen naar de hal en bij de trappen.

Er ligt ook een voorbeeld van de huidige vloerbedekking. Kom gerust even langs.

Tuin onderhoud

Onze tuincommissie werd in het verleden bijgestaan door tuinman Paul, die geregeld snoeiwerkzaamheden en andere zwaardere taken voor zijn rekening nam. Helaas is Paul enige maanden geleden overleden. Zijn werkzaamheden zijn tijdelijk overgenomen door de tuincommissie. Het snoeien kon niet volledig plaats, omdat wegens het late tijdstip teveel schade aan de planten zou worden aangericht. Wij gaan op zoek naar een andere tuinman die de tuincommissie in de toekomst kan bijstaan. Mocht u iemand kennen laat het ons dan weten, het gaat om zo’n 10 tot 15 uur per jaar.

Als u vanaf komend voorjaar soms wat wilt doen in de tuin, laat het dan de tuincommissie even weten. Vele handen maken licht werk. Er zijn genoeg kleine klusjes, waarvan het fijn zou zijn als die door een of meerdere medebewoners uitgevoerd kunnen worden.

Zo heeft u misschien gemerkt dat de graskanten er weer messcherp bijstaan. Hulde aan Dirk van Ent, die niet de kantjes er vanaf wilde lopen maar juist de kantjes er vanaf heeft gesneden. Bedankt Dirk voor je inzet. Wordt zeer gewaardeerd.

Met vriendelijke groeten

Het Bestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *